måndag 5 december 2022

Nästan 1 månad sedan nu....

Tiden tickar iväg vilket vi vill eller ej... men jag har inte haft nån direkt inspiration till att skriva här så det har inte blivit av. 

Det händer inte så mycket i vår tillvaro just nu. Krafterna går mest åt till att överleva från dag till dag, jag blir alltid lite deppig vid den här tiden när jag inser att det är minst 4 månader kvar innan snö-eländet försvinner och det börjar blir lite vår utanför fönstren. 

När vi tränar, vilket sker väldigt sällan just nu, så tränar vi lite nw... och lite onyttiga trix av allehanda slag.  Och jag har lite synpunkter på de nya reglerna i nw men eftersom jag inte vill att någon ska ta illa upp, och bli sur på mig, så ska jag inte vidareutveckla dom. Fast risken att just de som skulle kunna tänkas känna sig berörda råkar läsa det här är mikroskopiskt liten... men jag avstår ändå.  Men det finns faktiskt en del att reflektera över i de nya reglerna....🤔

Jag hoppas ju på att vi ska få premiärtävla i klass 2 efter nyår, men jag vet ännu inte om vi kommit med på den tävlingen. Fast i ärlighetens namn så känner jag inte för att tävla i klass 2, steget från klass 1 är STOOOORT, men som jag nämnt tidigare så har Ynk nu 6 diplom i TSM klass 1 så jag kan inte med att fortsätta där längre. Synd att man ska behöva känna så.... men det är ju också lite så där att man kanske tar upp en plats för någon som inte har fått något diplom ännu, och det är ju lite taskigt. 

Men det blir nog inte så många tävlingar framöver för oss. Anmälningsavgifterna stiger hela tiden och är man pensionär så kan man inte påverka sin inkomst, man får vara nöjd med det som ramlar in även om det är pyttelite, och det är ju inte bara anmälningsavgifterna till tävlingar som blivit dyrare, alla priser på allting har ju skenat iväg. Men det lär inte vara nån nyhet för nån av er....  😉

Idag har vi -12 grader ute så det får bli några små övningar inomhus innan det är dags för eftermiddagspromenaden ute i snö-eländet. 1 kommentar:

  1. Bläää för snön!
    Jag som är nyfiken skulle gärna vilja veta vad som är ändrat till det sämre i NW.

    SvaraRadera