tisdag 7 oktober 2014

Nu ska jag testa med bilder också...


Det är krångligt med sånt som är nytt och lite annorlunda, men skam den som ger sig. Nu ska vi se om jag får med några bilder då....

Många spännande dofter utifrån havet...
Lättroade Jippie var lite fascinerad av vågskvalpet mot stranden...


Det låg en gamma trädstam vid stranden....  Hoppas upp där! sa jag till Jippie. Men han förstod inte hur jag menade. Han hoppade över och han letade bland stenarna efter nåt som kankse matte slängt där, och han var ut i vattnet och kikade, men han hoppade itne upp på stocken trots upprepade böner från mattes sida. 

Salza hade stått vid sidan om hela tiden, men till slut tänkte hon väl visa att gammal är äldst. Hon hoppade galant upp på trädstammen och klev iväg de steg det gick att gå på den. Sen stod hon där, stilla som en staty medan jag tog ett kort. Hon är van fotomodell den tjejen...


När hon hoppat ner och fått sin godis, tittade Jippie fundersamt på mig, på Salza och på trädstammen. Sedan tog han ett skutt upp på den där stammen och stod lika stilla som förebilden gjort....   och sen fick han förstås också en godis. 


Snacka om  att dom lär sig genom att se på andra hundar. Och det är himla bra det.för på lördag ska vi på kurs, så då kan Jippie och jag ägna oss åt att sitta och titta på alla andra duktiga ekipage och så lär han sig allt han behöver kunna på det viset.   :) 

Jahaja... bilderna funkar tydligen som dom ska...  texten däremot gör lite som den vill efter sedan jag lagt in bilderna...  hmmm.... tur att något krånglar så att det finns nåt att grubbla på.    


2 kommentarer:

  1. Men Barbro Har du inte fattat hur han fungerar. Köp en film av det du vill han skall lära sig Sätt honom framför TV:n vips så kan han allt ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har nog funderat på det, blir nog så i vinter tror jag ;)

      Radera